Csomagolj tudatosan!

  • Nem árt előre gondolkodni és jegyzetet, leltárt készíteni még a pakolás, csomagolás előtt, hiszen ezzel könnyebbé válik a dobozolás. Rendszerezhetünk többféle elv szerint, hogy mi-mivel társítható, és a lista segít majd a kipakolásnál is.
  • A nehezebb tárgyakat tegyük mindig a dobozok aljára, és vegyük figyelembe a dobozok súlyhatárát!
  • A sérülékeny tárgyakat tekerjük légpárnás fóliába és külön jelöljük is meg!
  • Az elektronikai berendezések vezetékeit ne törjük meg,ajánlott külön nejlonzacskóba tenni őket, mielőtt a papírdobozba kerülnek.
  • A folyékony dolgokat jól zárjuk le, és nem árt, ha zárható nejlonba is bekerülnek!
  • A nagy értékű tárgyakat, értékes dokumentumokat jó, ha nem csomagoljuk a többi dolog közé, inkább kézipoggyászban vigyük át az új helyre!

Karácsonyi költözés? Ints le egy bútortaxit! (X) 1

A bútortaxi sokszínű megoldás

Számos veszélyt rejthet, ha saját járművekkel akarjuk átköltöztetni tárgyainkat, háztartási gépeinket, a kutyaházat vagy a nagymamát. A tetőcsomagtartók sem mindig nyújtanak megfelelő védelmet – akár még balesetet is okozhatunk autós társainknak, ha nem vagyunk profik a rögzítésben. Éppen ezért nem érdemes spórolni a bútorszállításon, ha a konyhai kis vagy nagygépek, bútorok szállítása a fő feladat, érdemes bútortaxit hívni! Ráadásul olcsóbban megússzuk, mint hinnénk, közben megkíméljük magunkat a felesleges stressztől.

A bútortaxik vállalják egy-egy db bútor elszállítását, de akár vállalnak teljes költöztetést is, pl.iroda esetén, vagy, amikor nincs szükség óriási teherautókra. A szolgáltatók elhozzák a nagyáruházból a kiválasztott terméket is, nekünk csak meg kell rendelni és fizetni.

Nem kell bajlódnunk a cipekedéssel sem, és segítséget sem kell kérni a szomszédtól, mivel a taxikhoz rakodás is rendelhető, így a teljes folyamat alatt szakszerűen viszik az árut, és a rendeltetési helyére fogják tenni.

A bútort természetesen biztonságosan rögzítik, a szállítás közben nem sérül az újonnan vásárolt termékünk, vagy a család régóta nagy becsben tartott antik íróasztala.

Karácsonyi költözés? Ints le egy bútortaxit! (X) 2

A szolgáltatók sok esetben nemcsak a biztonságos rögzítésről és elszállításról gondoskodnak, de akár a szakszerű csomagolást is elvégzik, sőt, összeszerelést is kérhetünk.

Van ennél jobb karácsonyi ajándék?