A leggazdagabb magyarok listájának 2019-es adatai alapján mindössze 26 embernek van annyi pénze itthon, hogy megvegye Amerika legdrágábbnak ígérkező luxusvilláját. A Beverly Hillsben található Villa Firenze nevű ingatlant egy aukción ugyanis 160 millió dollárért, átszámítva közel 48,5 milliárd forintért kínálják. A korábbi rekordot 159 millió dollárral egy floridai ingatlan tartja még 2015-ből.

Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 1
Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 2

Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla

Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla

Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 11
Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 12
Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 13
Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 14
Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 15
Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 16
Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 17
Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 18
Fotó megosztása:

Jelenlegi tulajdonosa, az amerikai magyar milliárdos-üzletember Steven F. Udvar–Házy két évvel ezelőtt megpróbált már túladni a 36 ezer négyzetméteresnél is nagyobb birtokon, ám 165 millió dollárért nem kellett senkinek. Most némileg olcsóbban ismét megpróbálkozik az eladással.

Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 19

Az öt év alatt épült otthon a luxusvillák hagyományos jellemzőit tökéletesen hozza: van itt minden jó a tűzhelyektől kezdve a márványpadlón át a díszes ajtókig, míg a hatalmas udvaron teniszpálya és úszómedence is található.

Magyar üzletemberé a legdrágábban árult luxusvilla 20

A szomszédok előtt tehát nem kell szégyenkezni, ha áthívná őket a leendő tulajdonos például egy kis sütögetésre: a vendégek között akár olyan személyek is szerepelhetnek, mint Denzel Washington, Eddie Murphy, Sylvester Stallone és Rod Stewart, de van a környéken ingatlanja néhány szaúdi hercegnek is.