Közismert, hogy a londoni metró megállóit a felszínen egy piros kör jelzi, melyben az Underground felirat szerepel. Néhány helyen azonban a PlayStation kedvéért változtattak ezen, és a Sony játékkonzoljának kontrollerén található szimbólumokra cserélték a jelzőtáblákat.

Videojáték-barlanggá alakult a londoni metró 1

Ma jelenik meg ugyanis az ötödik generációs játékgép, ennek alkalmából pedig az Oxford Circus metróállomás környéke valódi játékbarlanggá alakult: a három metróvonal kereszteződésében lévő megállók falaira a PS5-re érkező játékokról szóló alkotások kerültek fel, köztük a Grand Turismo 7-tel.

Videojáték-barlanggá alakult a londoni metró 2Videojáték-barlanggá alakult a londoni metró 3Videojáték-barlanggá alakult a londoni metró 4Videojáték-barlanggá alakult a londoni metró 5

A reklámkampány helyszíne igen forgalmas, ám pikáns is egyben, ugyanis éppen azon a téren található a Microsoft londoni központja is – ők adják ki ugyanis az Xbox Series S/X-et, a PlayStation 5 legnagyobb konzol-riválisát.

Videojáték-barlanggá alakult a londoni metró 6

Az utcai táblák ugyan holnapra már eltűnnek, de az alagutak falán lévő alkotások még egészen december 16-áig láthatóak maradnak.