Sokak számára nincs jobb szórakozás, mint a melóból hazaérve leülni a tévé elé a kanapéra, elindítani játékkonzolt, és bontani mellé egy hideg sört. Nem túl változatos az efféle kikapcsolódás, ám ismerjük be, mindenki életében vannak olyan napok, amikor csak ezt csinálná, és semmi mást.

Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 1

A képre kattintva galéria nyílik

Az ő álmukat váltotta most valóra a Bud Light azzal, hogy elkészítette a világ első olyan játékkonzolját, mely egyben sörhűtő is. A BL6 nevű gépen többek között a Tekken7, a SOUL CALIBUR VI és az R.B.I Baseball 20 fut – ez a kínálat fele, de ezek pont azok a játékok, melyekkel jól el lehet szórakozni a haverokkal, néhány ital társaságában.

Nézd meg a BL6-ról készült videót is!

A rendszerhez ráadásul nem kell kijelzőt csatlakoztatni, ugyanis beépített projektorral rendelkezik, és két órás üzemidejének köszönhetően akár a szabadban is lehet használni, feltéve, ha van a közelben egy olyan felület, ahová ki lehet vetíteni a képet. Játékvezérlője leginkább a múlt század népszerű árkádjátékainak élményét juttathatja eszünkbe, de így szép az egész.

Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 2

A BL6 akár egy népszerű termék is lehetne, de mindössze egy darab készült belőle, melyre még öt napig lehet licitálni. Ára elképesztő lesz, ugyanis már cikkünk megjelenésekor a 700 ezer dollárt (213 millió forintot) közelítette a legmagasabb licit.

Nem most találkozik először a sörözés és a videojátékok világa egymással: korábban a Miller dobott piacra egy különleges kontrollert, melyet számítógéppel lehet összekötni.