Sokak számára nincs jobb szórakozás, mint a melóból hazaérve leülni a tévé elé a kanapéra, elindítani játékkonzolt, és bontani mellé egy hideg sört. Nem túl változatos az efféle kikapcsolódás, ám ismerjük be, mindenki életében vannak olyan napok, amikor csak ezt csinálná, és semmi mást.

Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 1
Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 2

Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére

Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére

Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 9
Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 10
Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 11
Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 12
Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 13
Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 14
Fotó megosztása:

Az ő álmukat váltotta most valóra a Bud Light azzal, hogy elkészítette a világ első olyan játékkonzolját, mely egyben sörhűtő is. A BL6 nevű gépen többek között a Tekken7, a SOUL CALIBUR VI és az R.B.I Baseball 20 fut – ez a kínálat fele, de ezek pont azok a játékok, melyekkel jól el lehet szórakozni a haverokkal, néhány ital társaságában.

Nézd meg a BL6-ról készült videót is!

a videó a hirdetés után indul

A rendszerhez ráadásul nem kell kijelzőt csatlakoztatni, ugyanis beépített projektorral rendelkezik, és két órás üzemidejének köszönhetően akár a szabadban is lehet használni, feltéve, ha van a közelben egy olyan felület, ahová ki lehet vetíteni a képet. Játékvezérlője leginkább a múlt század népszerű árkádjátékainak élményét juttathatja eszünkbe, de így szép az egész.

Senki sem számított a sört hűtő játékgép érkezésére 15

A BL6 akár egy népszerű termék is lehetne, de mindössze egy darab készült belőle, melyre még öt napig lehet licitálni. Ára elképesztő lesz, ugyanis már cikkünk megjelenésekor a 700 ezer dollárt (213 millió forintot) közelítette a legmagasabb licit.

Nem most találkozik először a sörözés és a videojátékok világa egymással: korábban a Miller dobott piacra egy különleges kontrollert, melyet számítógéppel lehet összekötni.