Hetekig lázban tartotta az egész világot az amerikai elnökválasztás, melyen a regnáló elnök Donald Trump kikapott Joe Biden korábbi alelnöktől. Az esemény a Caviart is megihlette: az orosz manufaktúra, mely előszeretettel nyúl hozzá az Apple csúcsmobiljaihoz, és drágítja meg őket arannyal, gyémánttal és egyéb luxusalapanyagok felhasználásával, megálmodta a Sands of Time nevű készüléket.

Erről egy videót is közzétettek:

a videó a hirdetés után indul

Nem ez az első alkalom, hogy a Caviar a nemrég megjelent iPhone 12 és 12 Pro Max készülékekhez nyúl, ám eddig erre csak virtuálisan került sor. Korábbi látványterveikben ugyanis egy elképzelt Apple-készülékkel dolgoztak, ez az első olyan terv, melyen már a valós készülék látható.

Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t 1
Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t 2

Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t

Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t

Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t 10
Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t 11
Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t 12
Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t 13
Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t 14
Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t 15
Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t 16
Fotó megosztása:

A Sands of Time mindössze 46 példányban készül, utalva az amerikai elnökök számára. A készülék a hagyományos telefontól annyiban tér el, hogy a hátlapján egy aranyból készült amerikai zászló, valamint a két elnökjelölt portréjának szintén aranyból készült dombornyomata található egy üveglap alatt. A két kamra összeköttetésben áll egymással, és rengeteg fémgolyó gurul-potyog benne ide-oda, mintha csak az idő homokja lenne.

Az amerikai elnökválasztás ihlette a drága iPhone-t 17

A készülék indulóára 14 900 dollár (4,5 millió forint), de a csúcskészülékért, az 512 GB-os iPhone 12 Pro Maxért 19 050 dollárt (5,8 millió forintot) kell fizetni.