Van olyan társadalmi státusz, ahol már kilóg az íróasztalról egy dísznek odahelyezett Batmobil. Egyszerűen komolytalannak hat, csakhogy a rajongást nem állíthatja meg a sznob hozzáállás, és a Kross Studio időmérőjében közös nevezőre jut a kettő. 

Ez a kis Batmobil-óra egy iszonyat drága játékszer 1

Mert az 1989-es filmben feltűnő Batmobil kicsinyített mása nem holmi fröccsöntött műanyag Kínából. Ez svájci minőség, és tulajdonképpen egy iszonyat drága óraszerkezet, amire pont a Batmobilt ábrázoló alumínium borítás került.  Egy ilyen precíz, magas minőséget képviselő iparművészeti alkotást pedig már akármelyik felsővezető irodájának dísze lehet, még akkor is, ha történetesen a Batmobil alumíniumból készített mása került rá borításként.

Ez a kis Batmobil-óra egy iszonyat drága játékszer 2

Így nem kell teljesen drága öltönnyel elfolytani a belül élő képregényrajongót, és ha valaki mégis mosolyogva fordul a csodás kis darab felé, elég megmondani az árát, hogy érezze az óra exkluzivitását. A mechanikus szerkezettel ellátott 115 darabból álló 2 kilogrammot nyomó Batmobilért ugyanis 8,7 millió forintot kér a gyártója.

Ez a kis Batmobil-óra egy iszonyat drága játékszer 3