A World Travel Awards (WTA) 1993 óta díjazza évről évre a világ összes régiójában és az idegenforgalom valamennyi szegmensében a legkiválóbb szolgáltatásokat. A WTA mára a szakma legnagyobb presztízsű elismerésévé vált, a kitüntetés a minőség, a megbízhatóság, a professzionalizmus megkérdőjelezhetetlen igazolása – különösen, mert a szervezet szakértői mellett az utazó közönség véleménye is érvényesül a döntésben.

Számos egyéb kategória mellett a repülőtéri utasvárókat is minősíti a World Travel Awards. A szakma és a közönség egybehangzó véleménye szerint idén a Brussels Airlines és a Lexus által közösen üzemeltetett The Loft Európa legkiválóbb utasvárója.

Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 1
Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 2

Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken

Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken

Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 11
Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 12
Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 13
Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 14
Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 15
Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 16
Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 17
Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 18
Fotó megosztása:

Ezzel a 2018 óta működő brüsszeli lounge megismételte tavalyi győzelmét, ehhez azonban idén egészen más körülmények között kellett a maximumot nyújtaniuk. A szavazás során ugyanis figyelembe vették, hogy a jelöltek hogyan reagáltak a globális koronavírus-járványra, szolgáltatásaikat hogyan igazították a megváltozott körülményekhez, és milyen óvintézkedésekkel gondoskodtak a vendégek gondtalan, mégis biztonságos időtöltéséről.

Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 19

A várót különleges koncepció szerint hozták létre, ötvözve a tradicionális belga és japán vendéglátás, kultúra és művészetek értékeit. A 2400 négyzetméteres oázis 500 vendég számára biztosít ülőhelyet, a legváltozatosabb formában keltve életre az Omotenashi (odaadó vendéglátás) szellemiségét. A komfortot, technológiát és dizájnt ötvöző The Loft a kikapcsolódásra, munkára és étkezésre egyaránt jól elkülönülő, funkciójában és hangulatában harmonizáló tereket kínál.

Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 20

A felfrissülésről zuhanykabinok, csillag-mennyezetes alvófülkék és masszázsfotelek gondoskodnak; az érzékszervek szórakoztatására a Lexus high-end audiorendszereit tervező Mark Levinson zeneszobája és a Neuhaus csokoládébárja szolgál, és természetesen a legkiválóbb belga sörök sem hiányozhatnak a csapról.

Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 21

A The Loft teljes mértékben mentes a műanyag palackoktól, így hozzájárulva a fenntarthatósághoz, a látogatók pedig a modern képző- és iparművészet legkiválóbb alkotásaival is megismerkedhetnek, amíg járatuk indulására várnak.

Nincs ennél jobb hely az európai repülőtereken 22

A koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében jelenleg a brüsszeli repülőtér és ezzel együtt a The Loft is zárva tart, ám reméljük, a körülmények hamarosan lehetővé teszik, hogy a brüsszeli reptérre látogatók ismét megtapasztalják a belga-japán vendéglátás legjavát.