Vannak kötelező ajándék körök karácsonykor. Ezekre jobb nem rágörcsölni, és valami kínosan új helyett a biztos klasszikusok közül válogatni.

Hölgyeknek kozmetikum, uraknak ital, vagy fordítva, esetleg keverve. Csakhogy ezek sokszor alsó polcos választást jelentenek, ami nem emeli az ünnep fényét, és hiányzik a csipetnyi egyediség.

Ezen segít a Moët & Chandon’s úh programja, a Specially Yours, amivel könnyedén névre szóló pezsgősdobozt gyárthatunk. 

A kötelező karácsonyi ajándékok csúcsa a névre szóló luxuspezsgő 1

Ezt a szolgáltatást használva legfeljebb 16 karakteres egyedi szöveget írhatunk a Moet’s Impérial Brut vagy Rosé Impérial fémdobozaira. 

Claude Moët 1743-ban alapított pezsgőháza az egyik legrégebbi, és jóllehet az egyik legismertebb is. Tradicionálisan készült pezsgők, melyek Epernay alatt 30 méteres mélységben húzódó, 28 km hosszú pincerendszerben érlelődnek.

A kötelező karácsonyi ajándékok csúcsa a névre szóló luxuspezsgő 2

Az Impérial Brut közel 100 bor házasításából készül, pinot noirból, pinot meunier-ből és chardonnay-ból nagyjából 1/3-1/3 arányban. Ropogós, klasszikus pezsgő. Remek egyensúlyban a gyümölcs és az élesztős jelleg. 

Az Impérial Brut Rosé egy rezes színű rosé, illatában szamóca, ízében érett piros bogyós gyümölcsök. Élénk gyümölcsösség, nagy test, jól integrált savak, krémes lecsengés. Friss, kiegyensúlyozott, Pinot Noir dominálta házasítás. (bortarsasag.hu)