Nem csoda, ha még nem hallottál a koreai KANGHYUK nevéről, hiszen egy feltörekvő divatmárkáról van szó. Az alapító után elnevezett brand lassan, de biztosan tör előre az olyan együttműködéseknek köszönhetően, mint amilyet a Reebokkal is kötöttek.

A KANGHYUK a jóval ismertebb sportszergyártóval közösen megalkotta a Reebok x Kanghyuk Zig Kinetica fantázianevű cipőt, melynek felsőrésze a koreai márka ruháinak gyártásakor keletkező feleslegekből áll. A 250 fontos (100 ezer forintos) lábbeliből mindössze félszáz pár készül, az érdeklődők november 13-tól juthatnak hozzá.

Cipőként születnek újjá a kidobott légzsákok 1

Visszatekintve a márka múltjába, nem ez az első alkalom, amikor a Reebok besegített nekik egy nem mindennapi cipő megalkotásába. Még tavaly rukkoltak elő a fent bemutatotthoz hasonló technológiával készülő, légzsákok újrahasznosításával készülő sneakerüket, mely egyike volt azoknak a termékeknek, mely felhelyezte őket a divatvilág térképére.

Cipőként születnek újjá a kidobott légzsákok 2

Ezt követte újabb cipőjük, melyet autógumik felhasználásával hoztak létre. Ebből 150 pár készült, de mondani sem kell, hogy mindet elvitték.

Cipőként születnek újjá a kidobott légzsákok 3

Hordanád ezeket a cipőket?
Igen, nagyon bejönnek!
16% (16)
Igen, mert újrahasznosított anyagokból készültek
23% (23)
Fel nem venném őket!
61% (60)