Egy frissen felhúzott New York-i toronyház öt lakásának belsőépítészeti terveit készítette el az Aston Martin, az ingatlanokhoz pedig egyedi DBX szabadidő-autót is adnak. A lakások belső hangulatáért az autóiparban jártas Aston Martin-főtervező, Marek Reichmann felelős, az autók belterét viszont a toronyház építésze tervezi meg. 

A Williams 130 elnevezésű toronyház New York egyik legpatinásabb környékén épül, az Aston Martin által berendezett lakások pedig az 59. és 60. emeleten találhatóak, és a lakás teljes szélességét átérő, nagy méretű erkéllyel rendelkeznek.

A berendezés sem IKEA-szintű, egyedi Aston Martin Home Collection bútorokat kapnak majd a vevők, az egyik helyiséget pedig Aston Martin-szimulátorszobának, dolgozószobának vagy könyvtárnak rendezik be. Az árak természetesen exkluzívak, olyannyira, hogy fel sem tűnik, ha az autó ára is beépítésre kerül.

Luxuslakást tervezett az Aston Martin, a kocsi ajándékba jár mellé 1Luxuslakást tervezett az Aston Martin, a kocsi ajándékba jár mellé 2Luxuslakást tervezett az Aston Martin, a kocsi ajándékba jár mellé 3

A legkisebb apartmanért 3 985 000 dollárt (1,2 milliárd forint) kérnek, a következő ára 5 985 000 dollár (1,9 milliárd forint), a legnagyobbé kereken 10 000 000 dollár (3,15 milliárd)! De ezek csak a kisebbek, a két igazi penthouse lakosztály a 60. emeleten található, ezek kulcsát 10 500 000 (3,3 milliárd) illetve 11 500 000 dollárért (3,6 milliárd) kaphatjuk kézhez.

Luxuslakást tervezett az Aston Martin, a kocsi ajándékba jár mellé 4Luxuslakást tervezett az Aston Martin, a kocsi ajándékba jár mellé 5Luxuslakást tervezett az Aston Martin, a kocsi ajándékba jár mellé 6

Szerencsére a lakás legmenőbb részlete, az Aston Martin szimulátor külön is megvásárolható, igaz ennek is elég borsos az ára, de legalább nem kerül milliárdokba.