A videón fondüszörnyeteggel küzdő Tasty Hoon művésznevű úr egy dél-koreai vlogger, aki számunkra ismeretlen stílusban utazik. Nem csinál mást, csak zabál a kamera előtt, és bármilyen hihetetlen, az ilyen videósok hatalmas sztárok az ázsiai országban. 

Ez a stílus a mukbang, ami 2010 óta hódít több online platformon. Leginkább élő adásban működik, a hatalmas mennyiségű ételt bepusziló főszereplő interaktív kapcsolatban van a nézőkkel, akik csak úgy habzsolják a zabálásról készült tartalmakat.

Egyes kutatások szerint a nézőket jó érzéssel tölti el a látvány, ahogy más degeszre tömi magát. Főleg, ha olyan ételekkel teszi ezt, ami a diétázó néző számára tiltott csemege.

Tasty Hoon épp egy gigantikus méretű sajtfondüt próbált beindítani, hogy a komoly mennyiségű rántott hússal együtt betolja. A sajt viszont túl kemény állagú volt, és kenhető csorgás helyett csapkodó közelharcra váltott. Emberünk pedig kétségbe esve nézte, ahogy a gép elpusztítja önmagát, de ezután sem esett kétségbe. A maradék merev sajtot természetesen elfogyasztotta a hússal együtt.