Bruce Willis lánya, Rumer rejtélyes videót tett közzé a Twitteren szombaton, apja főszereplésével. A rövidke, 15 másodperces felvételen egyértelműen beazonosítható John McClane karaktere, aki ellenségesnek tűnő alakokkal találja szembe magát a sötétben.

A kommentelők azonnal találgatásba kezdtek, hogy a Die Hard valóban visszatér-e, ahogy arra a hashtag utal, vagy csak valamilyen reklámfogás részeként használták fel az akciófilm-széria főszereplőjét. A válaszra magyar idő szerint vasárnap estig kellett várni.

A rajongóknak azonban csalódniuk kellett, ugyanis Willis csak egy akkumulátorreklám miatt öltötte magára az izzadt trikót, mászott szellőzőt és tört üveget saját testével. Mindenesetre a kétperces film azért megmutatja, mire is számíthatnánk a 65 éves sztártól abban az esetben, ha véletlenül egy hatodik epizódot is forgatnának a híres szériából.

a videó a hirdetés után indul

A Die Hard első része 1988-ban debütált a mozikban, nálunk Drágán add az életed! címen vált sikeressé. A filmsorozat eddig öt részt élt meg, az eddigi legutolsó több jelenetét Budapesten vették fel.