A 4:2-es félidő után az Aranycsapat által 6:3-ra megnyert találkozót egyetlen focirajongónak sem kell bemutatni, sőt még azoknak sem, akik nem ülnek a tévé elé egy-egy Bajnokok Ligája-napon, bajnoki mérkőzésekkel zsúfolt hétvégén, vagy éppen akkor, ha a magyar válogatott lép pályára. Sebes Gusztáv szövetségi kapitány csapata Hidegkuti Nándor három, Puskás Ferenc kettő és Bozsik József egy gólját eddig nem látott minőségben láthatjuk újra.

A mérkőzés 67. évfordulóján a digitálisan felújított és kiszínezett kópia eddig sosem látott részleteket mutat meg a meccsből, így talán csak azok élvezhették, akik ott voltak az arénában. A „premiert” követően a feljavított felvétel három hónapon keresztül lesz elérhető a Telekom Videotékában. A rövid idő oka: az eredeti felvétel a BBC tulajdona, a jelenlegi megállapodások szerint három hónap után lejár a “kölcsönzési idő”.

A mérkőzés digitális felújítását és a gólok kiszínezését a budapesti Melon FX végezte: a stúdió munkatársai 3 hónapon át dolgoznak a BBC-től érkezett 67 éves kópia restaurálásán.