A Los Angeles Lakers vasárnap LeBron James vezérletével negyedszer is nyert a Miami Heat ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) döntőjében, és ezzel a klub történetében 17. alkalommal szerezte meg a bajnoki címet. A 35 éves sztár a Lakers legjobbja lett 28 ponttal, 14 lepattanóval és 10 gólpasszal, a finálé hat meccsén pedig 29,8 pontot ért el átlagban. Meghatározó teljesítményével kiérdemelte a döntő legértékesebb játékosa (MVP) címet.

Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 1

LeBron James

James a liga történetének első kosarasa, aki három különböző együttesben (Miami Heat, Cleveland Cavaliers, Los Angeles Lakers) játszva a fináléban MVP tudott lenni, összességében pedig negyedik bajnoki címét és negyedik döntős MVP elismerését érdemelte ki. Nála többször csak Michael Jordan volt a döntő első számú játékosa, aki hat alkalommal lett a legjobb.

A siker tehát nem ismeretlen a játékos számára, aki nem is élhetne máshol, mint Beverly Hillsben. 39 millió dollár értékű villája nagyjából kétszer többet ér, mint az angyalok városának luxusnegyedében található ingatlanok többsége, de Jamesnek sikerült 36,75 millió dollárért (11,1 milliárd forintért) hozzájutnia nemrégiben.

Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 2
Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 3

Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája

Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája

Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 9
Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 10
Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 11
Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 12
Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 13
Fotó megosztása:

Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 14

A több mint 10 ezer négyzetméteres telek közel tizedét teszi ki a mindennapi otthon a maga 845 négyzetméterével, mely még az 1930-as években épült. Érdekesség, hogy a négy háló- és 9 fürdőszobás ingatlan egyszintes, így viszonylag sokat kell sétálni a ház két vége között. Mondjuk ez valószínűleg nem jelent akadályt Jamesnek, aki 206 cm magas.

Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 15Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 16

Az udvart egy medence, egy hozzá tartozó két fürdőszobás épület, egy kivilágított füves teniszpálya és egy moziterem is színesíti.

Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája 17