Kevés ilyen hely akad Magyarországon, ez az abszolút nagypálya, egy olyan ingatlan, ami lehet akár a szabadidő eltöltésének legkényeztetőbb helye, vagy kőkemény üzlet, gyümölcsöző befektetés. Itt tényleg minden van: a 23,5 hektáros birtokon nyaraló, sportpályák, istálló, taverna, parkerdő, gyümölcsösök, porta, valamint egy 1440 négyzetméteres ház található.

Az óriási háznak csak a terasz része 150 négyzetméteres, a garázsban kilenc autó fér el, az ellazulást pedig jól felszerelt wellness részleg (medence, jakuzzi, szaunák) szolgálja. De talán ennél is csábítóbb a kéthektáros parkerdő, valamint a nagyobb 3,2 hektáros és a kisebb, 0,5 hektáros tó, amelyek fokozzák a természetközeli hangulatot. 

Homokos parti strand és egy rendezvényekre is alkalmas, részben fedett stég kapott helyet a tó szélén, ahonnan jet-skivel, vízisível, wakeboarddal is könnyedén lehet nekiindulni a hullámoknak. Két szökőkútrendszer található a tóban, melyek egyedi programozással, 4 métertől 20 méter magasságig terjedő alakzatokban, 60 színes izzó pompájában adnak rendkívül exkluzív élményt.