Négy alkalommal bújt James Bond bőrébe Pierce Brosnan, de ezek közül a Halj meg máskor annyira meghatározó volt a számára, hogy az az otthonán is nyomot hagyott. Utolsó küldetése során az ír színész alakította 007-esnek Délkelet-Ázsiában is dolga akadt, a thaiföldi forgatási helyszínek pedig annyira megtetszettek Brosnannek, hogy malibui villáját is ennek megfelelően alakíttatta át.

Tiéd lehet a villa, ahol James Bond is lakott 1

A képre kattintva galéria nyílik

A Brosnan-család otthonára “ráfért” az átalakítás, ugyanis állítólag kinőtték a vízparti ranchet. Az építkezés egy évtizedig tartott, így született meg az az 1161 négyzetméteres luxusingatlan, mely nem kevesebb mint 100 millió dollárért (31 milliárd forintért) találhat új gazdára. Jelenlegi gazdái már nem élnek itt, a színész famíliája 18 év után inkább Hawaiira költözött.

Tiéd lehet a villa, ahol James Bond is lakott 2

A család által találóan csak Orchidea-háznak nevezett épület kertje igen gazdag: az említett növényekből rengeteg található itt, de vannak pálmafák is a 35 méter hosszú privát tengerparti szakaszban végződő udvarban.

Tiéd lehet a villa, ahol James Bond is lakott 3

Lakóépületből rögtön kettő is található: a főépületben és a kisebbik vendégházban együtt összesen 5 háló- és 14 fürdőszoba található. Nem hiányozhat persze az ingatlanból egy iroda, egy edzőterem, egy kétkádas spa, egy bár és egy hangszigetelt moziterem sem. A nagyobbik ház közelebb fekszik az óceánhoz, melyre gyönyörű kilátás nyílik az üvegablakokon keresztül. Biztos, ami biztos, egy sós vizes medencét is csináltattak a két ház közé egy kisebb vízeséssel.

Tiéd lehet a villa, ahol James Bond is lakott 4