A kreatív elmék mindig képesek voltak csodálatos dolgokat építeni LEGO-építőelemekből. Nincs ez másképp Zack Macasaet esetében sem, aki egy T-34-es tankot rakott össze egészen pontosan 1425 elemből. A szerkezet nem csak azért lenyűgöző, mert majdnem tökéletes koppintása az eredeti szovjet technikának, hanem mert távirányítható, ráadásul nem csak a padlón, hanem komolyabb terepen is boldogul. A slusszpoén pedig az, hogy még lőni is lehet vele, simán kivégzi a műanyagpoharakat, ahogy az az alábbi videóban is látható.

A LEGO-mértékegységgel számolva 50 blokk hosszú, 24 blokk széles és 23 blokk magas szerkezetben rejlik némi turpisság: a videóban is látható piros lövedékek nem a hosszú cső végén távoznak a tíz töltény befogadására képes rekeszből, hanem az alatta lévő kis lyukon. Ez azonban nem von le a páncélos értékéből, melyet tervezője hónapokig finomított, az alkatrészek pedig önmagukban legalább 130 ezer forintnak megfelelő összegbe kerültek.

Az építéshez ötletet adó T-34-es fejlesztését 1936-ban kezdték meg Mihail Koskin vezetésével, és az első két prototípus 1940 januárjára készült el. A tervezők a két prototípussal Harkovból Moszkvába hajtottak, hogy a Kreml előtt így bizonyítsák a harckocsi rendkívül jó menettulajdonságait. A T-34 mozgatásáról 12 hengeres, durván 500 lóerős dízelmotor gondoskodott. A harcjármű maximális sebessége úton 54 km/óra, terepen 25 km/óra.

A szovjet haderő 1952-ben rendszeresítette, majd a Varsói Szerződés tagállamai is hadrendbe állították. A Magyar Néphadseregben közel száz példányt alkalmaztak, elsősorban a felderítő alakulatok alkalmazták.