Tamás folyton úton van és koncentrál

„Napközben folyamatos a pörgés, állandóan a topon kell lennem. Megállás nélkül rohanok, az egyik helyről utazom a másikra, és vezetés közben is koncentrálnom kell. Rengeteg olyan autós van az utakon, akiknek, ha rajtam múlna, nem adnék jogosítványt. Az állandó pörgés és a rám jellemző maximalizmus sok feszültséget okoz – mondja a 30 éves Tamás. – Soha nem vagyok százszázalékosan elégedett sem a saját, sem a kollégáim teljesítményével. Többet és többet akarok nyújtani, és hajlamos vagyok arra, hogy ne vegyem figyelembe a teljesítőképességem határát. A feszített tempó pedig azzal jár, hogy esténként képtelen vagyok kikapcsolni.

A napközbeni feszültség az elalvást is megnehezíti

Lefekvés után soha nem sikerül elaludnom. Fekszem az ágyban és a napközbeni események járnak a fejemben. Néha eldurran az agyam, amikor eszembe jut milyen közlekedési szituációkban voltam napközben, illetve keresem a hibát, azon töprengek, min tudnék még javítani a munkában, hogy az eladást tovább növeljem. A maximalizmuson kívül a versenyszellem is nagy bennem: csak akkor érzek némi elégedettséget, ha az én területemen volt a legjobb az eladás. Ha azonban visszaesik a forgalom, feszültté válok. Ki kéne aludnom magam, mert az éjszakai forgolódás miatt egyre fáradtabb vagyok. Attól tartok, hogy ki fogok égni, vagy balesetet fogok okozni.

A Sedacur forte nincs negatív hatással az autóvezetésre

Régóta gondolkodom azon, hogy olyan gyógyszert kéne szednem, amely segít este elaludni, ám nincs negatív hatással a másnapi teljesítményemre. Ráadásul nem szeretnék függővé sem válni, semmilyen pirulához nem akarok hozzászokni. A barátom ajánlott számomra egy gyógynövénykivonatokat tartalmazó gyógyszert, a Sedacur fortét. Azt mondta, hogy ez nappal nyugtat, éjjel pedig altat és nincs negatív hatással az autóvezetésre sem. A Sedacur forte a valeriána, a komló és a citromfű kivonatát tartalmazza, ezt a három gyógynövényt a népi gyógyászat évszázadok óta sikerrel alkalmazza alvászavarok kezelésére és a feszültség csökkentésére. Ez a gyógyszer nem okoz függőséget és hozzászokni sem lehet. Orvossal sem kell felíratni, mert recept nélkül kapható a patikában. Elkezdtem szedni, és azt már érzem, hogy napközben sokkal higgadtabb vagyok, este meg egy idő után el tudok lazulni, és könnyebben elalszom.”

A vezetés a munkám része! Mit tehetek, ha éjjel nem tudok aludni? (x) 1

Vény nélkül kapható gyógyszer

 

 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!