Ezek a tervek vélhetően valósággá is fognak válni, New Yorktól 46 kilométerre, a Harriman Nemzeti Park területén. Az érintetlen természetbe szinte fekete sziklaként belesimuló ingatlant Reza Mohtashami tervezte. 

A matt fekete falak mellett érdekes megoldás az üvegtető, ami teret ad a természetes fény beáramlásának. Mindennel együtt 400 négyzetméteres lesz ez a családi luxusház, az árról nincs még információ, de a helyszínt, és a terveket nézve dollárban is milliós nagyságrendű lehet az összeg.

Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 1Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 2Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 3Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 4Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 5Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 6Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 7Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 8