Ezek a tervek vélhetően valósággá is fognak válni, New Yorktól 46 kilométerre, a Harriman Nemzeti Park területén. Az érintetlen természetbe szinte fekete sziklaként belesimuló ingatlant Reza Mohtashami tervezte. 

A matt fekete falak mellett érdekes megoldás az üvegtető, ami teret ad a természetes fény beáramlásának. Mindennel együtt 400 négyzetméteres lesz ez a családi luxusház, az árról nincs még információ, de a helyszínt, és a terveket nézve dollárban is milliós nagyságrendű lehet az összeg.

Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 1 Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 2 Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 3 Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 4 Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 5 Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 6 Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 7 Filmes főgonoszok búvóhelye is lehetne ez a matt fekete luxuslakás az erdő mélyén 8