Évtizedek óta megy a vita azon, hogy vajon a Star Wars vagy a Star Trek a jobb űrben játszódó széria. Ezt az alapgondolatot vitte tovább az Uber Eats, amikor felkérte Mark Hamillt és Sir Patrick Stewartot, hogy rendezzenek egy fontos kérdést: hogyan is kell kiejteni angolul a paradicsom nevét.

Míg a Luke Skywalkert alakító Hamill a reklámfilmben a tomato szót középen é hanggal ejti, addig Picard kapitány angolként á-val mondja. A két sztár között további ellentétet szül az is, hogy előbbi paradicsom nélkül, utóbbi paradicsommal kéri ételét. A vita aztán hamar a szülők emlegetéséig terelődik: Stewart szerint most nincs itt Hamill apja, hogy megvédje őt, egyértelmű utalást téve ezzel Darth Vaderre.

Hamill azonban félreérti az utalást, majd a reklám azzal zárul, hogy egyikőjük sem tudja már, miről is beszélnek. A teljes filmet mindkét színész megosztotta Twitteren.

Stewartnak és Hamillnek nem csak a két űropera-kötődésük ellentétes: míg előbbi a Marvel-filmekben X Professzort alakítja, addig utóbbi korábban több műsorban és videojátékban kölcsönözte már hangját a rivális képregényes cég, a DC Comics Jokerének.