Több évre szóló együttműködési szerződést kötött a Bugatti és egy német cég, a Buben&Zörweg. A márka modern luxusszéfjeiről és óraforgató szerkezeteiről ismert – utóbbi azoknak jó, akik akkor is mozgásban akarják tudni az ebből energiát nyerő óráikat, amikor nem hordják azokat.

A két cég kollaborációjából már meg is születtek az első termékek, melyeket a Bugatti molsheimi főhadiszállásán be is mutattak. A Buben&Zorweg for Bugatti egy mindkét luxusmárka legjavát felvonultató széf és óraforgató berendezés is egyben.

Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát 1
Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát 2

Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát

Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát

Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát 10
Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát 11
Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát 12
Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát 13
Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát 14
Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát 15
Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát 16
Fotó megosztása:

A 215 kilós szerkezetbe rejtett dolgok biztonságáról az ujjlenyomattal vagy transzponderes chippel nyitható zárszerkezet gondoskodik. Belsejébe nyugodtan el lehet rejteni még a legmodernebb slusszkulcsokat is, ugyanis a széf a rádióhullámoknak is ellenáll, nem lehet meghackelni a falakon keresztül a kulcsot.

Innen nem lopják el a Bugattid slusszkulcsát 17

Felső részében található a változattól függően a négy vagy nyolc órának helyet adó forgatószerkezet. A masszív széftorony kétféle külsővel kapható majd: mind a 300 mérföldes rekorddöntésről megemlékező Chiron 300+, mind a French Racing 30 példányban készül, árukról azonban még nincs információ.