Manchester városa hamarosan újabb nevezetességgel bővül Cristiano Ronaldónak köszönhetően: a Juventus csillaga nem a város két kirakatcsapatának egyikébe érkezik, hanem a belvárost teszi színesebbé egy luxushotellel. Hamarosan ugyanis megnyitja kapuit a CR7 Pestana nevű luxushotel, mely egy 35 millió dolláros (10,5 milliárd forintos) beruházás keretén belül születik meg a focista és egy turisztikai cég együttműködésének köszönhetően.

Visszatér Manchesterbe Cristiano Ronaldo 1

A 11 emeletes, 151 hálószobás szálloda négycsillagos besorolásnak megfelelő kényelmi funkciókkal várja a vendégeket, a tetőn egy bárral, a földszinten egy kávézóban, az alagsorban pedig egy edzőteremmel.

Visszatér Manchesterbe Cristiano Ronaldo 2Visszatér Manchesterbe Cristiano Ronaldo 3

A projekt egyelőre még csak az engedélyeztetési szakaszban tart, de a város vezetése valószínűleg engedélyezni fogja a csatárnak, hogy felhúzza hotelét. Ha minden a tervek szerint alakul, a futballrajongók a 2023-as meccsek idején akár Ronaldóéknál is megszállhatnak. Az Európa-bajnok játékosnak egyébként bejött az efféle üzlet is, Madeirán, Lisszabonban, Madridban, New Yorkban, Marrákesben és Párizsban is van már szállodája.

Manchesterben olyan United-legendákhoz csatlakozna a hoteljével Ronaldo, mint Gary Neville és Ryan Giggs: a vörös ördögök két korábbi csapatkapitányának is van egy-egy szállodája.