Az Antonio Campos által rendezett The Devil All The Time előzetese olyan filmet ígér, amiben felrobbanó városok, számítógépes grafikával megrajzolt lövöldöző vakondok helyett a hátborzongató feszültség és a színészi játék kerül előtérbe. 

Keményvonalas thrillerre számítunk, amiben több, könnyed szerepben megismert amerikai sztár mutatja meg, hogy a drámához is van érzéke. Robert Pattinson már jó pár film óta ezen az úton jár, és lassan teljesen lepereg róla az Alkonyat mozik könnyed, egysíkú karaktere. 

Az igazi főszereplő viszont Tom Holland, aki Pókemberként, a csetlő-botló kamasz szerepében lett világsztár, most viszont ő is megmutatja komoly arcát. Az ohioi Knockemstiffben és a szomszédos erdőkben játszódó történetben az általa megformált Arvin Russell áll a középpontban, aki próbál szembeszállni a családját és őt fenyegető gonosz erőkkel, miközben olyan arcok veszik körbe, mint a szentségtelen prédikátor (ő lenne Pattinson), egy furcsa pár (Jason Clarke és Riley Keough) és a simlis rendőrfőnök (Sebastian Stan). A már említettek mellett Eliza Scanlan, Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling és Haley Bennett szerepel még a filmben.

A film szeptember 16-án kerül fel a Netflix listáira.