Mindössze négy évadot élt meg 1982 és 1986 között a Knight Rider, mégis a nyolcvanas évek egyik ikonikus sorozatáról van szó. A számtalan ismétlésnek köszönhetően ráadásul örökre beleégett David Hasselhoff és a fekete Pontiac Trans Am képe azok emlékezetébe is, akik évekkel később születtek.

A Variety információi szerint Hollywood nem engedte el a népszerű sorozat kezét, a Spyglass Media Group James Wan rendezővel közösen egy remake-en dolgozik. A maláj származású ausztrál rendező nevéhez olyan filmek köthetőek, mint az Aquaman, a Fűrész vagy a Démonok között, de autós mozik terén is van tapasztalata: a Halálos iramban hetedik részénél ő ült a rendezői székben.

Részleteket egyelőre nem tudni a Knight Rider-moziról, azt azonban biztosra lehet venni, hogy nem David Hasselhoff formálja meg Michael Knight karakterét. A főszereplő autóról sem lehet semmit tudni.

Hollywood feltámasztja a Knight Ridert 1

Korábban már próbálkoztak egy Knight Rider-feldolgozással, ám a 2008-as sorozat gyorsan a hamvába halt, egy évadot élt csak meg. A történet Michael Knight fiáról és kalandjairól szólt, KITT pedig egy Shelby GT500-as volt, mely gyakorlatilag bármilyen Forddá át tudott alakulni.