Hafþór Björnsson, azaz a Hegy a hétvégén zsinórban tizedik alkalommal is behúzta az Izland legerősebb emberének járó díjat, majd bejelentette visszavonulását. A Trónok harcában is szereplő sportoló Instagramon közölte a döntését a nagyvilággal.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) által megosztott bejegyzés, Aug 9., 2020, időpont: 3:26 (PDT időzóna szerint)

“Most egy új kaland veszi kezdetét, és nagyon izgatott vagyok” – írja a bejegyzésében a 2018-as Világ Legerősebb Embere, utalva arra, hogy hamarosan gyermeke születik. Björnssön posztjából kiderül, hogy a visszavonulás nem feltétlenül végleges, de egy ideig biztosan nem foglalkozik a sporttal, és inkább a családjára koncentrál. “Úgy döntöttem, hogy tartok egy kis szünetet.”

“Talán sosem fogok visszatérni, de soha ne mondd, hogy soha. Még csak 31 éves vagyok, és egy pár év múlva visszatérhetek, ha a szívem is úgy akarja” – olvasható a posztjában. Egy másik bejegyzésében bemutatta edzőtermét, melyben majdnem több díj és elismerés található, mint súly.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) által megosztott bejegyzés, Aug 10., 2020, időpont: 6:42 (PDT időzóna szerint)


Jó kérdés, hogy így mi lesz így azzal az összecsapással, melyet már korábban fixáltak Eddie Hall-lal. A két erős ember 2021 őszén mérkőzne meg egymással Las Vegasban.