Eric Cantona, Petr Cech, Davor Suker és Xavi – veretes névsorral bővül a FIFA 21 egyik játékmódja, ám nyugodtan kijelenthetjük, hogy mind közül Puskás Ferenc lesz a legnagyobb név, akivel rúghatjuk a gólokat a legnépszerűbb focis videojáték új kiadásában.

“A labdarúgás történetében kevés olyan magasan jegyzett játékos van, mint Puskás Ferenc. Sokak szerint a világ valaha volt egyik legjobb csatára, aki három BEK-győzelemre vezette a Real Madridot” – áll a játékot fejlesztő EA Sports weblapján Puskásról megjelent elemzésben.

A legendák között már ott van többek között az egyaránt világbajnok Zinedine Zidane, Diego Maradona, Pelé, Andrea Pirlo, de Lev Jasin és Gheorghe Hagi is.

Puskás Öcsivel is focizhatunk a FIFA 21-ben 1

Ezek a futballikonok szerepelnek az Ultimate Team játékmódokban (a képre kattintva részletesebben is megnézheted őket)

Az olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes labdarúgó, később a Nemzet Sportolója kitüntető cím birtokosa a magyar labdarúgó-válogatottban 85 alkalommal játszott, ezeken 84-szer volt eredményes. Az egyetlen játékos a világon, aki gólt lőtt világbajnoki (1954 – Bern), olimpiai (1952 – Helsinki), Európa-kupa- (1953 – Róma), Bajnokcsapatok Európa-kupája- (1960 – Glasgow) és világkupa-döntőben (1960 – Madrid) is. Nevét az Év legszebb góljának járó Puskás-díj is őrzi 2009 óta, amelyet tavaly Zsóri Dániel nyert meg. Puskás Ferenc 2006-ban hunyt el.