Nem mindennapi munkalehetőséget kínál a Sleep Standards nevű alvási tanácsadással foglalkozó weboldal. A különféle alváshoz kapcsolódó termékek értékelésével is foglalkozó site úgy döntött, hogy fog nyolc matracot, és egy nagy szextesztet végez rajtuk, hogy kiderüljön, melyik a legalkalmasabb a hancúrozáshoz.

Ehhez toboroz jelentkezőket az oldal: öt szerencsés páros kap lehetőséget arra, hogy a hetente érkező matracokat nyüstölje, majd visszajelzéseket írjanak róluk, milyenek is voltak szex közben. Jelentkezni augusztus 18-ig lehet az ágyból végezhető munkára, az egyetlen feltétel csupán az, hogy csak párok jelentkezhetnek. A szégyellősebbek is nyugodtan jelentkezhetnek a feladatra, ugyanis a győztes párok kérhetik, hogy kilétüket homály fedje.

A visszajelzéseknek extrém részletesnek kell lenniük, olyan részletekre is kitekintve, mint a matrac rugalmassága, zajossága, illetve kényelme, a végén pedig minden aspektust egybevetve pontozással kell a termékeket értékelni. A résztvevő párok a kísérlet végén 3 ezer dollárral (880 ezer forinttal) és egy általuk választott matraccal lesznek gazdagabbak.