A luxus autómárkák bevételük egy részét nem a négykerekű csodák eladásából, hanem a különféle, a nevükkel ellátott termékek árusításából szerzik. Ez számtalan apróság lehet a bögrétől a ruhán át a telefontokig. A Lamborghini azonban emelt egyet a szinten, és bemutatta vízcsapkollekcióját, melyek kiválóan mutatnak az olyan villákban, melyek alatt a mélygarázsban lapul egy Aventador vagy egy Urus.

A Tonino Lamborghini kínálatában négy, Forma-1-es pályákról elnevezett csaptelep található. A szinte teljes egészében karbonból álló Monza, a csillogó fémes Nürburgring, a letisztult formavilágot kapó Indy és az üvegből készült, emiatt teljesen átlátszó Marina Bay áráról nincs hivatalos információ, de az biztos, hogy legtöbbünknek mélyen a zsebébe kellene nyúlnia, hogy ezzel ékesítsük a fürdőszobát.

Karbonból készül a Lamborghini-vízcsap 2

Monza

Karbonból készül a Lamborghini-vízcsap 3

Nürburgring

Karbonból készül a Lamborghini-vízcsap 4

Indy

Karbonból készül a Lamborghini-vízcsap 5

Marina Bay

A kinézet és az anyaghasználat javarészt a Lamborghini érdeme, ám a gyártásért az olasz Paini a felelős, akik 84 ezer négyzetméteren készítenek fürdőszoba-felszerelést. A bikás emblémával díszített csapokkal először a Tonino Lamborghini hotelek ötcsillagos lakosztályain találkozhatunk Kínában és Dubajban.