Keanu Reeves neve az utóbbi években John Wick karakterével forrt össze, nem véletlenül: a filmsorozat eddigi három része rendkívül népszerű volt, és nem csak a nézők kedvelték meg a karaktert, de a színész is élvezte a játékot. A történet a negyedik résszel 2022-ben folytatódik tovább, de már az is biztos, hogy itt nem ér véget.

A mozit készítő Lionsgate filmcég vezérigazgatója, John Feltheimer elárulta, hogy a készülő negyedik résszel egy időben forognak majd az ötödik részhez a felvételek. “Gőzerővel dolgozunk a következő két John Wick-film forgatókönyvén. Úgy tervezzük, hogy a negyedik rész 2022-ben, az Emlékezet napjának (2022-ben ez május 30-a) hétvégéjén kerüljön mozikba. Bízunk abban, hogy fel tudjuk venni mind a John Wick 4-et és 5-öt egymás után, amikor Keanu elérhetővé válik.”

Az első három rész 2015-ben, 2017-ben és 2019-ben érkezett. A készítők eredetileg 2021-re ígérték a negyedik rész érkezését, ám a koronavírus-járvány az ő számításaikat is keresztbe húzta.

Ha véletlenül nem ismernéd a sorozatot, az alábbi összefoglalóból megtudhatod, milyen viszontagságokon ment keresztül a karakter (vigyázat, spoilerveszély!):