A világban zajló számtalan rossz dolog mellett olyan pozitív karakterek is feldobják a 2020-as esztendőt, mint Mike Tyson. Az egykori profi bokszolóról kijelenthetjük, hogy nem fér a bőrébe: korábban bejelentette visszatérését, most pedig a szép bevételt termelő marihuána-üzletet fejlesztené tovább.

Cége, a The Ranch Companies olyan licencre tett szert, mely lehetőséget ad arra, hogy kannabisztartalmú termékeket nyomtassanak szerte a világon. Elsőre kissé megfoghatatlan, mire is gondolnak Tysonék, de elnézve partnerüket, az erre szakosodott Smart Cups nevű vállalkozást, sejthető, mi lesz a végeredmény.

a videó a hirdetés után indul

A Smart Cups bioműanyagból készült poharainak alján található egy réteg, melyet a beletöltött víz felold, és azonnal kész az instant üdítő. Tartalomtól függetlenül ideális lehet akár vitaminok, ásványi anyagok és gyógyszerek adagolására is a megoldás, és ahogyan Tysonék példája is mutatja, a füves üzletág is hasznot húzhat a 3D-technológiával készült fogyasztható termékekből.

“A kannabisznyomtatás globális licencével képesek leszünk kezelni az adagolás problémáját, mely évekre megfertőzte az ipart” – nyilatkozta az 53 éves korábbi sportoló a Forbesnak.