A Seabreacher olyan játékszer, amihez foghatót pár évtizede még csak James Bond-filmekben láttunk. Lényegében egy mechanikus delfin, mind a formája, mind a mozgása a tengeri emlőst utánozza, különlegessé, hogy képes a víz alá merülni utasaival együtt, és mindehhez nincs szükség búvárruhára. 

Egyfelől mert a merülés nem tart sokáig, másfelől pedig a tökéletesen záró, vadászgépeket idéző üvegtető miatt. 

Minden Seabreacher egyedileg készül, a megrendelő igényei szerint 60-90 nap átfutással. Több verzió és festés érhető el, a delfin mellett akár cápa-, gyilkosbálna-kivitel is választható. Teljesítményből sincs hiány, a jet ski hajtáshoz hasonlóan itt is irányított vízsugár hajtja előre a járművet, melynek mozgatásához egy 300 lóerős belső égésű motor (Rotax 1630) termeli az energiát. 

A videók nem igazán tudják visszaadni az élményt, milyen lehet ezzel a géppel alábukni, majd felrepülni az ég felé, de ennek ellenére is érdemes megnézni a belső kamerák felvételeit. 

Az ára kivitelenként eltérő, hiszen bármit kérhet a megrendelő. Az európai piacon fellelt eladó darab most akciós áron 100 ezer euróért keres gazdát.