Kétségtelen, hogy az okostelefonok számítási kapacitása eddig elképzelhetetlen lehetőségeket nyitott meg az emberiség előtt. Ma már bárki gyűjthet adatokat olyan szenzorokkal,  érzékelőkkel, amiket eddig csak mérnökök használtak, a kamerák és a mesterséges intelligencia pedig egyenesen új dimenziókat nyitott meg.

Ezzel szemben az emberek nagy része mit csinál? Hát szórakozik, esetünkben pont egy arcot cserélő “face swap” applikációval, ami nem tesz mást, mint érzékeli a két arcmintát, és kicseréli azokat a fényképen. Mivel kezdetleges felismerésről van szó, egy tetoválással is simán megetethető a rendszer, az eredmény pedig a képeken látható, humoros horror.

Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 1Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 2Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 3Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 4Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 5Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 6Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 7Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 8Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 9Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 10Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 11Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 12Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 13Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 14Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 15Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 16Rámálomba illő eredményt hoz, ha arcot cserélő appot tetoválással használunk 17