A világ népességének nagyjából 30 százalékát kitiltották egy decemberben nyíló Las Vegas-i hotelből: a Circa Resort & Casino tulajdonosai ugyanis úgy döntöttek, hogy a 21 évnél fiatalabbakat nem engedik be, az ő ingatlanjuk a felnőttek játszótere lesz. Ilyen korlátozásra korábban még nem volt példa a városban.

Ez a szálloda nem a gyerekzsivajtól lesz hangos 1

Az új építésű hotel nem csak emiatt lesz különleges: a több mint egy éve épülő 44 emeletes, 777 szobás komplexum 1980 óta az első projekt, melyet Las Vegas belvárosában, a nulláról indítva húztak fel. Az épület a város híres főutcájától, a Striptől északra található legmagasabb épület lesz.

Ez a szálloda nem a gyerekzsivajtól lesz hangos 2

A hotelben egy kétszintes kaszinó is helyet kap majd, ahol a vendégek 1350 játékgépen és 55 asztalnál verhetik el dollárjaikat, vagy éppen kaszálhatnak nagyot. A játék közben megéhezők öt különböző stílusú vendéglátóegységben vacsorázhatnak, többek között egy steakhouse és egy barbecue food truck kínálata közül válogatva. A pihenésre vágyók hat medencében is áztathatják magukat a nevadai sivatag közepén, miközben egy 12 méteres képernyőn nézhetik az aktuális műsort.

Ez a szálloda nem a gyerekzsivajtól lesz hangos 3

A szálloda szobái már foglalhatók, a legdrágább kétágyas lakosztály jelenleg 3 ezer dollárba (952 ezer forintba) kerül éjszakánként.

Ez a szálloda nem a gyerekzsivajtól lesz hangos 4

Kövess minket a Facebook-on!