Thaiföld egzotikus élményeket kínál szinte minden odalátogató turista számára, és egyre többen vannak, akik a zsúfolt strandok, fülledt éjszakák helyett másfajta kikapcsolódásra vágynak. Nekik szól az Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort luxusszálló egyedi ajánlata, ami az egyre szaporodó buborékhotelek elefántközeli verziója. 

Ilyen szálló egyre több érdekes helyszínen akad, tulajdonképpen egy átlátszó buboréksátorról van szó, ami tökéletes természetközeli hangulatot, látványt ad anélkül, hogy a szúnyogok halálra csípnék a kedves vendéget. 

Elefántok közelében, buborékban alhatunk Thaiföldön 1

Általában a csillagbámulás a fő attrakció, itt viszont az elefántok dobják fel a napot, amelyeket testközelből csodálhatják a buborék lakói. A lakosztályt az elefántok kedvenc gyülekezőhelyének közelében állították fel, és aki az állatok miatt aggódik, megnyugodhat. Mindegyik illegális fakitermelésről, utcai mutatványosoktól kimentett elefánt, amelyek békében élhetnek a nekik berendezett rezervátumban. 

Elefántok közelében, buborékban alhatunk Thaiföldön 2

Az állati látvány ára is egyedi, most akciósan 12 000 thai bát, vagyis 123 ezer forint itt egy éjszaka, ezért a pénzért az óriások társasága mellett teljes ellátás, 24 órás szobaszerviz jár.