Jamie Barrow neve elsősorban az extrém sportokat kedvelőknek lehet ismerős: ő a leggyorsabb brit snowboardos, ám egy korábbi hátsérülése miatt 2013-ban kikerült a nemzeti keretből. Ennek ellenére visszatért a hódeszkára, és mindenféle őrültséget bevállal: húzatta már magát repülővel is, 2018-ban pedig azzal lett Guinness-rekorder, hogy egy Maserati Levante 150 km/órával húzta őt a svájci Alpokban.

Varázslatos átalakuláson ment keresztül a romos épület 1

A férfi az utóbbi időben új elfoglaltságot keresett magának: leromlott állapotú épületeket újít fel az angliai Bath városában. A 28 éves sportoló eddig hat ingatlant csinosított ki csapatával, és folyamatosan keresik azokat az épületeket, melyekből luxusotthont varázsolhatnának.

Varázslatos átalakuláson ment keresztül a romos épület 2

A képre kattintva galéria nyílik

Egyik legnagyobb és leglátványosabb ingatlanos munkája során egy 19. század elején épült többszintes ingatlant alakított át modern házzá. A ház szintjei közül kettő is a föld alatt húzódott, egyes részek leginkább egy középkori vár börtönére hasonlítottak, de ezeket a helyiségeket is sikerült hasznosítani.

Varázslatos átalakuláson ment keresztül a romos épület 3

A munkálatok ennél az ingatlannál 3,5 évig tartottak, a felújítás 137 ezer dollárnyi (43 millió forintnyi) összeget emésztett fel. Az épületben korábban vezetékes víz és áram sem volt, most azonban 592 ezer dollárért (186 millió forintért) kínálják a két hálószobás otthont.

Varázslatos átalakuláson ment keresztül a romos épület 4

Kövess minket a Facebook-on!