Legalább 2021 végéig kell várnunk arra, hogy megnézhessük a világ első olyan filmjét, melynek főszereplője egy robot. Erica egy japán fejlesztésű, nőies kinézetű gép, és ő lesz egy 70 millió dollárból (22,1 milliárd forintból) készülő sci-fi egyik legfontosabb karaktere. A robot előnye, hogy mindig rendelkezésre áll, és a koronavírus-járvány miatt bizonytalan időkben is biztonságosan lehet vele filmet forgatni, hiszen immunis a vírussal szemben.

A b című filmet a Bondit Capital Media finanszírozza – nevükhöz köthető egy Oscar-jelölés is, a 2017-es, szóló Loving Vincent című alkotásért, melynek minden képkockáját kézzel festették. A részben Japánban, részben Európában készülő új film egy tudós és a mesterséges intelligencia szövevényes kapcsolatát görgeti fel, ahogy a férfi segít az általa teremtett tökéletes DNS-sel rendelkező nőnek megszökni.

A koronavírus miatt egy robot kapta a főszerepet egy új filmben 1

Erica a mesterséges tanulás segítségével, szinte a nulláról indulva tanulta ki a színészkedést, egyesével végighaladva az olyan dolgokon, mint a mozgások sebessége, az érzelmek kifejezése szóban vagy a testbeszéd.

Kövess minket a Facebook-on!