Post Malone 2015-ben robbant be a köztudatba, a rapper dalait a hazai rádiók is rendszeresen játsszák. Az amerikai zenész vígan meg is él ebből a tevékenységből, de nemrég úgy döntött, hogy belevág a borbizniszbe is. A többszörös platinalemezzel rendelkező előadóművész májusban jelentette be, hogy júniustól a nevével fémjelzett francia rozéborokat is lehet már kapni.
“>

A 22 dollárba (6800 forintba) kerülő italból első körben 50 ezer palackot adtak el, a kereslet azonban olyan nagy volt a Maison No. 9 iránt, hogy két nap alatt elfogyott a készlet. A Vivino nevű webshop, ahol meg lehetett vásárolni Post Malone borát, az első nap reggelén összeomlott, ugyanis egyszerre túl sokan szerették volna megvásárolni a nedűt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Maison No. 9 (@maison9wine) által megosztott bejegyzés, Máj 29., 2020, időpont: 9:10 (PDT időzóna szerint)

A zajos siker akár a rajongók hadának is betudható, akik szinte bármit hajlandóak megvásárolni, amin szerepel kedvenc előadójuk neve. Jó hír viszont, hogy nem pancsolt lőrét vásároltak az emberek: a borokat értékelő Wine.com 90 pontosra értékelte a százas skálán az italt, és más helyekről is pozitív visszajelzések érkeztek.

Két nap alatt eladott 50 ezer palack bort a tetovált arcú rapper 1

“Már egy ideje gondolkoztam azon, hogy elkészítsem az első saját boromat” – árulta el korábban Post Malone, aki az utóbbi időben a rapperkedés mellett a színészetbe is belekóstolt: Mark Wahlberg oldalán egy Netflix-filmben, a Spenser Confidential című akciómoziban szerepelt nemrég.

Kövess minket a Facebook-on!
Forrás: maxim.com