Gwyneth Paltrow amellett, hogy kétszeres Oscar-díjas színésznő, saját – gyakorlatilag kuruzslásra és parasztvakító lehúzásra épülő – életmódmárkát is visz. A Goop az utóbbi időkben igencsak extrém termékekkel rukkolt elő, a legutóbbi nagy dobása a This Smells Like My Orgasm, magyarul az Ennek olyan illata van, mint az orgazmusomnak névre keresztelt illatgyertya.

Orgazmus illatú gyertyát mutatott be az Oscar-díjas színésznő 1Orgazmus illatú gyertyát mutatott be az Oscar-díjas színésznő 2

A 47 éves színésznő Jimmy Fallon tévéműsorában mutatta be az új terméket, alig pár hónappal egy hasonló nevű gyertya után, melynek vaginaillata van. A januári bejelentés után a vásárlók hamar elkapkodták a nem mindennapi illatú gyertyákat, és várhatóan a most bemutatott kiadásnak is hasonló lesz a sorsa.

Orgazmus illatú gyertyát mutatott be az Oscar-díjas színésznő 3

“Ennek olyan illata van, mint a vaginámnak”

Az egyelőre csak az amerikai vevők számára elérhető 75 dolláros (23 ezer forintos) gyertya leírása szerint grapefruit, a keserű narancs virágjából nyert neroli és érett fekete ribiszke keverékéből álló illatokat érezhetnek a vásárlók, némi puskaportea- és törökrózsa-aromával vegyítve.

Az utóbbi években Paltrow több időt szentelt saját márkájának építésére, mint a színészkedésre, de a jelek szerint megérte a fáradozás. A kamerák elől így sem távozott: a Netflixen a The Goop Lab című dokumentumfilm-sorozat éppen a cégéről szól, de a The Politican című, fekete humorban bővelkedő szériában is láthatják a nézők.

Kövess minket a Facebook-on!