Előfordult már veled olyan, hogy leültél volna a PlayStationöd vagy az Xboxod elé a kanapéra, de nem találtad a kontrollert? Vagy éppen ellenkezőleg: a játékvezérlő állandóan útban van, mindig csak pakolgatod, hogy hozzáférj valamihez? Ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszoltál, az alábbi asztal tökéletes lenne a számodra.

Love Hultén egy svéd férfi, aki tradicionális módszerekkel készít modern eszközöket. Alkotásait mindig egyedi megrendelésre készíti, így volt ez annál a dohányzóasztalnál is, melynek apró, vékony fiókjába számos gombot és egy joystick-foglalatot is rejtettek. A bútor a fiók kihúzása után készen áll a játékra: vezeték nélkül lehet csatlakoztatni az erre alkalmas eszközökhöz, miután a foglalatba becsavartuk a fiók fogantyúját.

a videó a hirdetés után indul

Persze a legtöbb gamernek csak álom marad egy ilyen, az arcade videojátékok világát idéző vezérlőt rejtő dohányzóasztal. A sárgarézből és fekete dióból készült bútor ára ismeretlen, ám a svéd úriember korábban készített bútorainak és játékeszközeinek árából kiindulva a végösszeg elérheti a több százezer forintot is.

A gamereknek is bejön ez az elegáns dohányzóasztal 1

A képre kattintva galéria nyílik

Kövess minket a Facebook-on!