A hifi-hangzás fanatikusai gigantikus összeget tudnak elkölteni szemvillanás alatt, legyen szó erősítőről, hangfalról vagy bakelitlemezekről. Aki pedig igazán jártas a témában, az a kábeleket sem hagyja ki a képletből, mert ha ezek nem ütik meg a mércét, akkor sokat romlik egy profi rendszer teljesítménye is.

Egy olasz manufaktúra pedig elkészítette a kábelek szent grálját, a kompromisszumok nélküli, legtökéletesebb megoldást, természetesen rengeteg 24 karátos arany felhasználásával. Mezei halandó számára szürreális mind a cél, mind a külső.

Aranyáron adják a világ legjobb audiokábeleit 1

Aranyozott, vaskos kábelt látunk díszdobozban, amihez fehér kesztyűket mellékelnek, mert mégse fogdos az ember zsíros kézzel egy 72 ezer dollár értékű “műalkotást”. Igen, 72 ezer dollár (21,8 millió forint!) ebből a csodából négy méter, tehát ezzel nem épp olcsó mulatság összekötni a házimozi 5.1-es rendszerét. 

Aranyáron adják a világ legjobb audiokábeleit 2

Teljes mértékben kézzel készült a termék

Ráadásul nem üres kamuról van szó, ezt specialisták készítik, és egy szakértői vélemény szerint tényleg ez az elérhető legjobb megoldás ma a piacon. Hogy milyen a hangja? Állítólag nincs neki, és pont ez a jó, mert zajmentesen viszi tovább a jeleket, nem ad hozzá semmilyen sistergést, búgást, még a legdurvább hangerőnél sem. A Liutanie Olimpo Driver Gold elbír 100 ampert, és 0-40 Ghz között képes a jelátvitelre, tehát minden tekintetben és minden értéken, amit az átlag audiorendszereknél megszokhattunk. 

Aranyáron adják a világ legjobb audiokábeleit 3

Kövess minket a Facebook-on!