A Zeltini stúdió elméi nagyon elemükben vannak. A luxus pottyantós WC után megint olyat mutattak, amit mi sem hagyhatunk szó nélkül. A Z-Triton mintha gyerekeknek szóló képregények lapjairól lépett volna elő.

Valódi felfedező csodagép a 3,2 méter hosszú eszköz, amit szárazföldön elektromos tricikliként használhatunk, de a vízhez érve sem kell megállni, mert csónakként is tökéletesen funkcionál. Hajtásáról két 250 watt teljesítményű motor gondoskodik, ami nem túl acélos, de egy ilyen géppel úgyse siet senki sehova. 

A tudatos vidékjárás tökéletes eszköze: bringa, csónak és apró kuckó egyben 2A tudatos vidékjárás tökéletes eszköze: bringa, csónak és apró kuckó egyben 3A tudatos vidékjárás tökéletes eszköze: bringa, csónak és apró kuckó egyben 4A tudatos vidékjárás tökéletes eszköze: bringa, csónak és apró kuckó egyben 5

Kabinjában két ember fér el kényelmesen, ára még nincs, de mivel három dolog egyben, a külső pedig egyedi és menő, gyakorlatilag pofátlanul sokat kérhetnek érte. És úgy is lesz rá vevő.