Bár a környezetvédők küzdenek ellene, és a kerti hulladék javarészt tökéletesen komposztálható, azért sokan tüzet gyújtva tüntetik el az udvaron keletkező szemetet. Ehhez tényleg nem kell semmi más, csak egy nagyobb tiszta terület, gyufa, éghető anyag, és a felügyelő “tűzmester”.

A profibbak fémhordóval fejelik meg a műveletet, de akik igazán stílusos módon tüntetnék el a gallyakat, azok számára a Pyro Cage jelenthet megoldást. Ez nem kamu, tényleg van egy cég, ami precízen vágott hulladékégető fémketreceket gyárt. Ezek nagy ötlete, hogy szétszedhető elemekből állnak, így használaton kívül nem sok helyet foglalnak.

Már a heti hulladékégetés is lehet menő 1

Van belőle hordozható verzió, irodai iratmegsemmisítésre való, és mind pont megfelelően szellőzik, a pernyét nem engedi elszökni, szóval ez a tuti megoldás kiélni a kontrollált piromániát. 

Az átlagos kivitel 250 dollár, vagyis 80 ezer forint, a legdrágább 389, azaz 123 ezer. Erről találtunk is egy tesztet a neten, amiből kiderül, hogy filléres rom az egész, jobban járunk egy olajoshordóval. A fő probléma pont a szétszedhetőség, az elemek eldeformálódnak a hőtől, és nem lehet őket szétpattintani, így a mozgatás nehezebb, mint a jó öreg hordó esetén.