Rohamtempóban, még a 2020-as év végéig elkészül az a gigaberuházás Dubajban, mely az ígéretek szerint Európa legszebb tájaira kalauzolja az idelátogatókat. A The Heart of Europe nevű komplexum hat mesterséges szigetre épül, és az öreg kontinens legjavát hozza össze kicsiben.

Fél Európát felhúzzák Dubajban az év végére 1

A képre kattintva gaaléria nyílik

Az öt milliárd dolláros, átszámítva 1588 milliárd forintos projekt megvalósulása után egyszerre 16 ezer turistát tud elszállásolni, etetni, itatni és szórakoztatni. A hat szigeten a vendégek megtapasztalhatják többek között a svéd, a német, a svájci, az olasz, az orosz és a francia vendégszeretet dubaji újraértelmezését is.

Fél Európát felhúzzák Dubajban az év végére 2

A Bauhaus-stílusban épülő villák látványterve

Az egyes szigeteken épülő ingatlanok stílusa, valamint a programok is igazodni fognak a névadó országhoz. Így például a német hangulatról a Bauhaus-villák és a mini-Oktoberfest, míg a keleti Velencében a mesterséges csatornák formálják a luxusapartmanokból a vendégek elé táruló képet.

Fél Európát felhúzzák Dubajban az év végére 3

A mesterséges Velence látványterve

A helyiek nem a levegőbe beszéltek, amikor azt ígérték, hogy mindez év végére elkészült. Az alábbi, április 16-án készült felvételeken látszik, hogy a munkálatok valóban haladnak, és szépen formálódnak a szigetek és a rájuk épülő ingatlanok.

a videó a hirdetés után indul
Kövess minket a Facebook-on!