Amerika két legnagyobb mozilánca, a Cinemark és az AMC már jelezte, hogy reményei szerint júliustól újra kinyitja kapuit. Ám miközben néhány amerikai államban, köztük Georgiában és Texasban már engedélyezték, hogy a kötelező távolságtartással és csökkentett nézőszámmal elkezdődhessenek a vetítések, egyelőre nem világos, hogy mikor nyílhatnak meg az olyan nagyvárosok, mint Los Angeles és New York mozijai.

A Russell Crowe főszereplésével készült Unhinged forgalmazása ehhez is igazodva július 1-jén kezdődik az Egyesült Államokban. A thrillerben az ausztrál színész egy közúti összezördülés után egy elvált, egyedülálló anya után ered, hogy megleckéztesse.

a videó a hirdetés után indul

Másnap, azaz július 2-ától 500 moziban játsszák a The Outpost című filmet, melyben Orlando Bloom, valamint Clint Eastwood fia, Scott is szerepel. Az igaz történet alapján készült alkotás egy Afganisztánban szolgáló amerikai katonai egység küzdelmét mutatja be a túlerőben lévő tálib harcosokkal szemben.

a videó a hirdetés után indul

A Rod Lurie filmjéhez hasonló, viszonylag kevesebb mozinézőt megszólító filmek ugyan egyelőre jól járhatnak az elemzők szerint a mozis forgalmazással, de a legtöbb mozis azért inkább akkor akar kinyitni, ha olyan igazi kasszasikernek ígérkező filmet vetíthetnek majd, mint Christopher Nolan Tenet című produkciója, mely a legnagyobb magyarországi mozihálózat műsortervében is szerepel. A sci-fit a Warner Bros. a tervek szerint július 17-től forgalmazza.

Kövess minket a Facebook-on!