Minden autórajongó ilyen luxusingatlant képzel el magának miután megütötte a lottófőnyereményt, bár erre a helyre egy átlagos öttalálatos nem lenne elég. 

Mert a Coloradóban található birtokért pár dollár híján húszmilliót kérnek, ami forintban ma körülbelül 6,3 milliárdot jelent. Ezért a pénzért lehetne miénk a 2004-ben épült villa, hét nagy méretű hálószobával, tizennégy fürdőszobával, saját moziteremmel, borospincével, szökőkutakkal, gyerekeknek saját kalandparkkal, a lehető legmagasabb minőségű anyagokból építve, lélegzetelállító panorámával. 

6,3 milliárdért eladó ez az álomház száz autót befogadó garázssal 16,3 milliárdért eladó ez az álomház száz autót befogadó garázssal 26,3 milliárdért eladó ez az álomház száz autót befogadó garázssal 36,3 milliárdért eladó ez az álomház száz autót befogadó garázssal 4

Mindez 2100 négyzetméter, de a lényeg a garázs, ami 2700 négyzetméterével nagyobb, mint maga a ház. Ez már nem is garázs, hanem egy komplett üzemterület, ahol száz autó fér el, saját szervizállomás található privát benzinkúttal és elektromosautó-töltőponttal. 

A birodalmat a jelenlegi tulajdonos gyűjteménye foglalja el, Richard Berry viszont viszi magával az autóit, így a Bugatti Veyron, Ferrari Enzo, Koenigsegg CCX és társaik nem tartoznak bele a vételárba, az üresen kongó csarnokot a következő lakónak kell majd feltöltenie. 

6,3 milliárdért eladó ez az álomház száz autót befogadó garázssal 56,3 milliárdért eladó ez az álomház száz autót befogadó garázssal 66,3 milliárdért eladó ez az álomház száz autót befogadó garázssal 7

Őszintén szólva irigyeljük ezt a kihívást, lenne száz tippünk autókra, amiket szívesen látnánk egy ilyen garázsban.