Nemrégiben bejelentette Mike Tyson, hogy újra kesztyűt húz, és visszatér a ringbe. Az 53 éves korábbi nehézsúlyú bajnok nemes cél érdekében teszi ezt: a mérkőzésekből származó bevételeket jótékony célra szeretné felajánlani. Az arcán látható tetoválásnak köszönhetően másokkal összetéveszthetetlen Tyson Instagramon megosztotta, hogy nem veszi félvállról a felkészüléseket, komoly csapásokat mér aktuális edzőpartnereire.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mike Tyson (@miketyson) által megosztott bejegyzés, Máj 11., 2020, időpont: 10:14 (PDT időzóna szerint)

“Két órát kardiózok naponta, a kerékpáron és a futópadon egy órát töltök, aztán könnyű súllyal edzem, 250-300 ismétléssel” – árulta el a felkészülése elején az ökölvívó. “A napomat bokszolással kezdem, kesztyűt ragadok és 25-30 percig püfölöm a zsákot. Kezdek egyre jobb formába lendülni, kezdem összerakni a régi kombinációkat. Fáj mindenem, úgy érzem magam, mintha három fickó még a szart is kiverte volna belőlem.”

Reméljük, nem minden régi ösztön tör elő Tysonból. A bokszoló híres harapdálós incidensének áldozata, Evander Holyfield a hírek szerint szintén elgondolkodott azon, hogy 57 évesen ringbe szálljon, és nincs ellenére, hogy harmadik alkalommal is megmérkőzzön Tysonnal.

Kövess minket a Facebook-on!