2020 utolsó negyedévében érkezik az Xbox új játékkonzolja, a Series X. A Microsoft tulajdonában lévő cég termékéről jóval többet tudunk, mint az örök vetélytárs Sony szintén idén megjelenő gépéről, a PlayStation 5-ről – utóbbi pontos kinézetét még mindig nem ismerjük, szemben az Xbox gépével.

Ezekkel már biztosan játszhatunk az új Xboxon 1

Az Xbox Series X

A tegnapi nap során bemutatták az első játékokat is, melyekkel már biztosan játszhatunk az új konzolon. A több mint egy tucat játék között a legtöbb játékos találhat neki tetsző címeket, legyen szó akció-, kaland-, horror-, sport-, vagy éppen versenyzős játékról. Utóbbi kategóriában gurított nagyot a Codemasters, aki a Dirt-széria októberben megjelenő ötödik részével indítja el az autós kategóriát.

A vikingek viharos korszakába kalauzol el bennünket az Assassin’s Creed: Valhalla, mely kifejezetten jól fog kinézni az új generációs konzolokon.

A Bright Memory Infinite-ben minden lesz: fegyverek, kardok, mágia és autók – nem is kell több egy valóban szédítő akciójátékhoz.

Túl sok információt nem árult el a Scorn trailere, de a látottak alapján sikerült elképesztően részletesen és finoman kidolgoznia a fejlesztőknek a lövöldözős horrorjáték világát.

Az egyik legőrültebb klipet a Vampire the Masquerade: Bloodlines második része kapta, ahol marionettbábukként rángatózó halott testeket láthatunk. Az biztos, hogy vérből és fekete humorból nem lesz hiány.

Ezeken kívül több játékot is bemutatott az Xbox a tegnapi videós bejelentése során, ezeket itt lehet megtekinteni.

Kövess minket a Facebook-on!