Habár a Louis Vuitton elsősorban méregdrága kézitáskái miatt vált ismertté, történetének mindig fontos részét képezték a játékok. A névadó alapító unokája, Gaston-Louis Vuitton imádta a sportot és a játékot, és számos bőröndöt, valamint utazótáskát tervezett sakk-, ostábla- és pókerkészletek szállításához.

Ilyen csocsóasztalt biztosan nem találsz a sarki krimóban 1

A képre kattintva galéria nyílik

A tradíciót a mai napig ápolják a világhírű cégnél, és a hagyományok tisztelete mellett az újítás is belefér. Így született meg az első csocsóasztal is a márka történetében. A műanyag játékosok 5-3-2-1 felállásban helyezkednek el, felszerelésük pedig inkább hasonlít egy tűzoltózenekar viseletére, mint egy futballistáéra.

Ilyen csocsóasztalt biztosan nem találsz a sarki krimóban 2

Az asztalok számos színben és mintázatban elérhetőek, melyek között természetesen megtalálható a jól ismert monogramos dizájn is. A legolcsóbb variáns éppen ez: az asztal ára 75 500 dollárról (24,5 millió forintról) indul, de a végösszeg akár 93 ezer dollár is lehet ha a szinte mindenhol bőrbe csomagolt változatot választjuk. A csocsóasztal a márka vásárlóinak megrendelésére készült kollekciójának része, így biztosan lesz, aki hajlandó ennyit fizetni a játékért.

Kövess minket a Facebook-on!