A Deadline jelentése szerint Tom Cruise, a NASA és Elon Musk rakétaépítő cége, a SpaceX közös filmes projektbe kezdett, melynek célja, hogy elkészüljön a világ első, az űrben forgatott mozifilmje. Túl sok részletet nem közölt az amerikai magazin, ám azt tudni vélik, hogy egy akciófilm készítéséhez láttak neki a felek.

A színésznek jelenleg két akciófilmes projektje is fut: az egyik a Top Gun folytatása, a Maverick, melynek premierjét a koronavírus-járvány miatt júniusról decemberre tolták át. A másik a Mission Impossible-széria, melynek hetedik és nyolcadik része 2021-ben és 2022-ben debütálhat a mozikban. Az űrfilm ezektől teljesen független lesz, bár az egyelőre még nem ismert, hogy melyik stúdió gondozásában születik meg a földönkívüli mozi.

Tom Cruise-tól egyébként nem állnak távol az extrém forgatások: akciófilmjei során számtalan olyan őrültséget bevállalt már, melyek előtt még egy kaszkadőr is nagyot nyel. Ugrott már ki repülőből 7600 méteres magasságban, vadászgépet is irányított, egyszer pedig a bokáját is eltörte munka közben, amikor egy állványról leugorva egy épület oldalának csapódott.

Kövess minket a Facebook-on!