A BMW szó hallatán az emberek többségének az autók, egy kisebb hányadnak pedig a motorkerékpárok jutnak eszükbe, ám a márka legnagyobb rajongói a bajorok színes biciklis történelmét is ismerhetik. Szinte minden évben egy új kerékpár-kollekcióval rukkolnak elő Münchenben, melynek az idei egyik vezető darabját az olasz 3T bicikligyártóval közösen alkották meg.

Az olaszok közel 60 évnyi szakértelmének és a BMW stílusának keveredéséből született meg a 3T FOR BMW, mely egy már létező kerékpármodell, az Exploro módosított változata. Gaston Streiger, a BMW életmód-divíziójának vezetője szerint a terepkerékpár tökéletesen passzol a márka minimalista dizájnjához, és a teljes termékpalettát figyelembe véve is megállja a helyét.

Új BMW kétmillióért? Igen, lehetséges! 1

A bicikli kétféle kivitelben, szürke és kék színkombinációval elérhető. A kinézet mellett a technikai részletek is érdekesek: a váz karbonból készült, így egyszerre könnyű és merev a szerkezet. A modern anyagok klasszikus kényelemmel társulnak, a nyereg és a markolat is bőrből készül. Habár terepkerékpárról van szó, a Schwalbe gumijainak köszönhetően a városi közlekedés sem lesz fárasztó, az abroncsok a macskaköves utcáktól a hegyi ösvényekig mindenhol megfelelő tapadást biztosítanak.

Új BMW kétmillióért? Igen, lehetséges! 2

A kerékpár mérettől és színváltozattól függetlenül egységesen 5499 euróba, átszámítva közel kétmillió forintba kerül, így ez napjaink egyik legolcsóbb új BMW-je.

Keresd az élet első osztályú pillanatait a Facebookon is, kövess bennünket!

Kövess minket a Facebook-on!